La nostra empresa d'instal·lacions fotovoltaiques ofereix serveis complets en el camp de l'energia solar. Estem especialitzats en disseny, instal·lació, manteniment i assessorament de sistemes fotovoltaics.


Pel que fa al disseny, el nostre equip d'experts treballa de forma estreta amb els clients per crear solucions personalitzades que s'ajustin a les seves necessitats energètiques i característiques específiques de la seva propietat.


Realitzem la instal·lació claus en mà, desde el inici fins a la legalització. Els nostres tècnics altament qualificats garanteixen una instal·lació eficient i segura.


Oferim serveis de manteniment periòdic per assegurar un rendiment òptim del sistema al llarg del temps. 


A més, proporcionem assessorament i consultoria sobre l'energia solar, incloent beneficis, opcions de finançament i requisits normatius.


Solicitem ajudes disponibles al mercat i bonificacions de tributs, que poden suposar un estalvi molt important del preu de la instalació.


El nostre objectiu és oferir solucions completes i eficients en energia solar, adaptades a les necessitats de cada client, contribuint així a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient.